Termék keresőHirlevél regisztráció
            

Törzsvásárlói program

 

Hogyan válhat valaki GREEN PAPÍR törzsvásárlóvá?

Erre két lehetősége van:
Vásároljon egy alkalommal minimum 5 000 forint értékű terméket bármelyik üzletünkben vagy gyűjtsön össze 1 év leforgása alatt minimum 5 000 forint értékű blokkot .
Bármely fenti feltétel teljesítése esetén bármely üzletünkben igényelhet GREEN PAPÍR törzsvásárlói kártyát. Ez esetben egy adatlapot kérünk kitölteni, és helyben megkapja személyre szóló törzsvásárlói kártyáját, melyet munkatársunk előtt kell aláírnia.
Miért jó GREEN PAPÍR törzsvásárlónak lenni?

1. A törzsvásárlói kártya tulajdonosa fizetéskor a kártya felmutatásával minden vásárláskor 3% kedvezményt kap.
2. Ha 3 000 Ft felett vásárol 5% kedvezmény ,10 000 Ft felett 7% kedvezmény jár.
3. A törzsvásárlói kártya felhasználható bolthálózatunk bármely egységében.
4. Törzsvásárlóink időszakosan különleges és egyedi kedvezményes vásárlásra jogosultak.
5. Ha megadja e-mail címét a törzsvásárlói adatlap kitöltésekor, akkor akcióinkról, újdonságainkról rendszeres hírlevélben értesítjük Önt.
További kedvezményekre jogosít a GREEN PAPÍR törzsvásárlói kártya:
10% kedvezmény jár minden vásárláskor a Pilgrim divatékszer üzletben.
Cím: Allee bevásárlóközpont I.Emelet 1117 Bp.Október 23.-a u.8-10.

Törzsvásárlói program szabályzat

 

1. SzervezőA GREEN PAPÍR üzleteket üzemeltető Puzzle Card Kft. Törzsvásárlói Programot szervez, mely 2009. december 1-től határozatlan ideig a GREEN PAPÍR üzletekben érvényes.

2. Szervezők elérhetősége, adataiGREEN PAPÍR üzletek (Puzzle Card Kft) 2030 Érd Kaktusz u.4..Tel: 06-1-238-97-17; fax: 06-1-238-97-17; email: info@green-papír.hu; web: www.green-papír.hu

3. Általános feltételek, belépésA Törzsvásárlói Program ( a továbbiakban: a Program) Szabályzata, a Programban résztvevő, kizárólag természetes személy (Kártyabirtokos, Jelentkező) és a Puzzle Card Kft. (a továbbiakban: Üzlet) közötti szerződés feltételrendszere. A Üzlet fenntartja magának a jogot, hogy a Szabályzatot a Üzletben kifüggesztett tájékoztatás mellett módosítsa. A Jelentkezők a Jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával, illetőleg a kártya használatával, az Üzlettel szerződést kötnek, melynek értelmében a Szabályzatban leírtakat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja és betartja. Egy Kártyabirtokos csak egy Törzsvásárlói Kártyával (a továbbiakban: Kártya) rendelkezhet, mely az Üzlet tulajdona. A Jelentkező a jelentkezési lapot köteles a valóságnak megfelelően és olvashatóan kitölteni. Az aláíratlan vagy nem valós adatokat tartalmazó, illetve a hiányos vagy olvashatatlan Jelentkezési Lap érvénytelen. A Jelentkezési Lapon közölt bármely adat megváltozásáról a Üzletet értesíteni kell. Az ennek elmulasztásából eredő valamennyi következmény és kár a Kártyabirtokost terheli. A Puzzle Card Kft. a törzsvásárlók személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja.A Kártyabirtokosok hozzájárulnak ahhoz, hogy e-mail címüket az Üzlet saját marketing- és levelezési céllal felhasználja.

4. Törzsvásárlói kártyaA Jelentkezési lap kitöltése után a Jelentkező egyedi kóddal ellátott Törzsvásárlói Kártyát kap. Egy Kártyabirtokos csak egy Törzsvásárlói Kártyával rendelkezhet. A törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárló alap kedvezménye 3% mely minden termékre és minden vásárlásra vonatkozik.Ha 3 000 Ft felett vásárol 5% kedvezmény ,10 000 Ft felett 7% kedvezmény jár.

5. A Kártya használataA Törzsvásárlói Kártya használata csak akkor fogadható el, ha a vásárlás alkalmával azt a Kártyabirtokos felmutatja. A kedvezmény levonása a vásárláskor a kasszánál történik a Kártya felmutatása mellett. A vásárlás lezárását követően ill. utólagosan levonásra nincsen mód.

6. Érvénytelen KártyaÉrvénytelennek minősül az a Kártya, amelyet a Üzlet tiltólistára helyezett. Erre az alábbi esetekben kerülhet sor: ha a Kártya elvesztését (ellopását), használhatatlanná válását a Kártyabirtokos írásban bejelentette A Kártyák rosszhiszemű felhasználásának megakadályozása érdekében az Üzlet jogosult a tiltólistán szereplő Kártyát a helyszínen bevonni.

7. A Program megszüntetése A Program befejezését az Üzlet –megfelelő értesítés mellett- szabadon döntheti és rendelheti el. A Program befejezéséről szóló értesítést a Üzlet a befejezést megelőzően legalább 60 nappal a Üzlet honlapján közzéteszi.A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. oda vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

2009. december 1.