News

 2010-es falinaptárak, határidőnaplók,gyűrűskalendáriumok széles választékban kaphatók üzletünkben.

 

Új termékekkel bővítettük kínálatunkat.A olasz Blasetti gyár vidám mintás füzetei rövid időn belül rendkívűl népszerűek lettek. A siker nem véletlen ,- a kreatív design magas minőséggel párosul.

Converse, O'Neill , Lecoq ,Vans 2009-es iskolaszerei megérkeztek üzletünkbe.

Megérkeztek üzletünkbe a Hama legújabb iskolatáskái.

 

Megérkezett a Graf von Faber-Castell 2009-es év tolla.

A Graf von Faber-Castell írószerei, díszdobozai és bőrkiegészítői igényes és alapos kézi munka valamint kiváló minőségű nemesfémek és faanyagok kombinációjának eredményei. 2003 óta az „Év tolla” sorozat is alátámasztja ezt a minőségi elvárást. Az év tolla sorozat darabjai egy teljes éven át készülnek, mindig más, valamilyen exkluzív alapanyagból például, kígyófából, borostyánból, rájabőrből vagy mamut-agyarból.  A tollak mindenkori darabszámát mindig csak előző év végén hozzák nyilvánosságra.

 

A Herlitz 2009-es iskolatáskái már kaphatóak üzletünkben.Kiváló minőségű, a legújabb fejlesztések eredményeként a gerincet kímélő táska a legjobb választás gyermekünk számára.

 

Már kaphatóak üzletünkben az Bomo Art legújjabb termékei.A papírkötéses naplók mellett füzetboxok, gyűrűskönyvek és felírótáblák teljes választéka megtalálható. Kiváló minőség-szemet gyönyörködtető design.

 

Új tollakkal bővűlt a Graf von Faber-Castell Classic kollekciója.Az exkluzív toll 18 karátos arany heggyel ellátott ,a test platinából készült és teljes egészében aranyozott.